Cautare

61742 de rezultate pentru "notele la romana sesiunea din toamna 2009" (4.76 secunde)
Pentru editia din acest an, orgnizatorii "Tirgului de toamna" au pregatit multe surprize celor care vor lua parte la eveniment. In zilele de 8 si 9 octombrie se va desfasura a patra editie a "Tirgului de toamna".
Daca la prima editie a targului de toamna produsele alimentare erau expuse in corturi militare, in acest an directorul Administratiei Pietelor Agroalimentare va amenaja in Piata Centrala 10 casute din lemn, special decorate pentru Ziua Recoltei. Costurile manifestarilor dedicate targului de toamna nu depasesc 20.000 de lei.
Daca la prima editie a targului de toamna produsele alimentare erau expuse in corturi militare, in acest an directorul Administratiei Pietelor Agroalimentare va amenaja in Piata Centrala 10 casute din lemn, special decorate pentru Ziua Recoltei. Costurile manifestarilor dedicate targului de toamna nu depasesc 20.000 de lei.
In aceasta toamna, TEX, marca distribuita exclusiv in hipermarketurile Carrefour, iti aduce in prim plan sute de piese vestimentare si accesorii de purtat zi de zi, in trend, versatile si inedite, care nu pot lipsi din garderoba nimanui odata cu venirea noului sezon.
Ce va urma, pana la alegerile din toamna? ... Judecand dupa sperantele presei portocalii, Basescu revine la Cotroceni si incepe marea rafuiala cu dusmanii care l-au suspendat.
Ministerul Agriculturii a acordat sprijinul financiar sub forma bonurilor valorice pentru infiintarea culturilor de toamna pentru 1,5 milioane de hectare de teren agricol, ceea ce reprezinta peste jumatate din suprafata estimata pentru toamna, a declarat Adrian Radulescu, presedintele Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania (LAPAR).
Producatorii agricoli vor primi despagubiri de la bugetul de stat in valoare totala de 51,44 milioane de lei pentru culturile distruse ca urmare a fenomenelor meteorologice produse in perioada ianuarie -iulie 2006.
In toamna vor fi cultivate in judetul Galati peste 90.000 ha, ponderea detinand-o graul si secara, cu aproximativ 60.000 ha.
Acelasi ministru Berceanu a avut tupeul sa spuna si despre remaniere si capul cui cade in toamna. ... A facut onorurile in locul altor sefi de la partid si a zis-o.
Traian Basescu a participat, la Sulina, judetul Tulcea, la lansarea Programului "ARC - 2009" - program de tabere destinat copiilor si tinerilor etnici romani de pretutindeni. ... 2) I-a sfatuit pe tinerii romani din Republica Moldova si din Transnistria sa ceara cetatenie romana;
De la inceputul anului viitor, agentii economici nu vor mai fi obligati sa intocmeasca facturi fiscale, ci pur si simplu vor investi intr-un software care, odata instalat pe calculatorul propriu, va genera documentele fiscale ce vor tine locul clasicelor facturi, cu respectarea anumitor elemente obligatorii de identificare, anunta periodicul "Afacerea", al Camerei de Comert si Industrie Bucuresti.
Jandarmeria Romana scoate la concurs, pentru sesiunea de admitere 2009, 423 de locuri pentru barbati si femei. Cei care vor sa imbrace uniforma de jandarm au la dispozitie 393 de posturi in cadrul institutiilor de invatamant ale Ministerului Administratiei si Internelor si 30 pentru Ministerul Apararii Nationale.
Daca in anii ‘90 au fost lansate numeroase publicatii, provenite din setea de libertate a jurnalistilor, in ultimii ani de capitalism, acestea au devenit afaceri ale patronilor.
Telesport si Vox News si-au pierdut licentele audiovizuale, dupa ce le-au fost retrase de Consiliul National al Audiovizualului, devenind astfel primele televiziuni de sport, respectiv stiri din audiovizualului romanesc care se inchid.
O demitere a ministrului mediului ar putea duce la iesirea UDMR de la guvernare O suspendare a ministrului Laszlo Borbely, anchetat de DNA pentru trafic de influenta, ar putea insemna sfarsitul coalitiei de guvernare.
Cerealele recoltate in aceasta toamna, mai putin porumbul, ar putea fi mai putine cu 25-30%, in urma rezultatelor mai slabe consemnate la prouctia de grau, informeaza un nou raport al Bancii Comerciale Romane (BCR).
Domnule Victor Ponta, USL a decis ca, de la 1 februarie, deputatii si senatorii Uniunii sa recurga la un protest parlamentar.
Institutul de Politici Publice (IPP) a facut bilantul sesiunii legislative , din care puteti citi incontinuare partea a doua. 'Pe langa versatilitatea cutumelor cu care eram obisnuiti din Parlament, anumite manifestari independente ale unor parlamentari au fost duse pana la extrema.
Ion Iliescu informeaza pe blog ca vineri, 11 iunie 2010, la Roma, a avut loc deschiderea Reuniunii Academiei Europene de Relatii Economice si Culturale (AEREC).
Intr-un interviu acordat Ziare.com, senatorul democrat-liberal afirma ca protestele au fost declansate de "o stare de nemultumire pe care nu o ascundea nimeni si o stia absolut toata lumea", revendicarile fiind numeroase, multe justificate, dar de neindeplinit din lipsa de bani.
google-analytics.com